gap group logo
Country

Select Country

Cyprus

United Kingdom

Israel

Belgium

Luxembourg

Netherlands

Or visit our 
Global Homepage

Cyprus
We add value to your business.
20 Strovolos Ave. 2011,
Nicosia, Cyprus
T: +357 22 710 000

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos περήφανος χορηγός στο 16ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ήταν περήφανος χορηγός και εκθέτης στο 16ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics. Ένας θεσμός που αποτελεί αξία στο Κυπριακό επίχειρήν και αναδεικνύει τις νέες τάσεις και διαδικασίες του σύγχρονου logistics σε μια εποχή πρωτοφανών αλλαγών στην καινοτομία και την τεχνολογία.

Μεγάλος στόχος του φετινού συνεδρίου ήταν να αναδείξει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην εν λόγω βιομηχανία η οποία μετά την COVID-19, αντιμετωπίζει ακόμη μια μεγάλη διαταραχή εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Πέτρος Βασιλόπουλος (PhD Logistics – Supply Chain), Executive Director του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos, Ειδικός Επιστήμονας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ). Το θέμα της πολύ ενδιαφέρουσας και ιδιαίτερης παρουσίασης ήταν «Δημιουργώντας ανάχωμα στην ακρίβεια με αιχμή δόρατος τα Logistics»

Ένα από τα πολλά μηνύματα που έστειλε ο Κύριος Βασιλόπουλος ήταν “Ας βρούμε τα μοντέλα στις διανομές που μειώνουν χιλιόμετρα, μειώνουν ασύμφορα δρομολόγια, που αυξάνουν τις οικονομίες κλίμακος και  που εξαντλούν πολύ πιο αποδοτικά πιο παραγωγικά, πιο αποτελεσματικά τα πάγια και μεταβλητά κόστη στις διανομές. Εφαρμόζοντας νέα σύγχρονα μοντέλα συμπεριλαμβανομένου των νυχτερινών διανομών δημιουργούμε σημαντικό ανάχωμα στην ακρίβεια”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ σχετικά για την παρουσίαση «Δημιουργώντας ανάχωμα στην ακρίβεια με αιχμή δόρατος τα Logistics».

Scroll to Top