gap group logo
Country

Select Country

Cyprus

United Kingdom

Israel

Belgium

Luxembourg

Netherlands

Or visit our 
Global Homepage

Cyprus
We add value to your business.
20 Strovolos Ave. 2011,
Nicosia, Cyprus
T: +357 22 710 000

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos Καλωσορίζει Το Πρώτο Αεροπλάνο Της UPS.

Ως επίσημος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος υπηρεσιών της UPS στην Κύπρο, ανακοινώνουμε πως οι πτήσεις της UPS πραγματοποιούνται με ‘Brown Tail’ αεροπλάνο Boeing 757-200 από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας κάθε Δευτέρα με Παρασκευή. Με αυτό τον τρόπο παρέχουμε μια πολύ πιο άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες της UPS σε όλη την Κύπρο!

Όπως αναφέρει ο Όμιλος , ‘’όλοι γνωρίζουμε πως η παγκόσμια πανδημία προκάλεσε αρκετές διαταραχές και ένα πολύ ασταθές περιβάλλον στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, επομένως είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι η UPS εμπιστεύεται την Κύπρο και τον αντιπρόσωπο της μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες ως ενδιάμεσο σταθμό, ώστε να παρέχουμε μια πολύ πιο άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες της UPS σε όλη την Κύπρο’’.

Η UPS ιδρύθηκε το 1907 στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχει εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο οργανισμό. Σήμερα, η UPS αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς δεμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο και παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών Logistics και εξειδικευμένης μεταφοράς. Καθημερινά, διαχειρίζονται τη ροή αγαθών πληροφοριών και κεφαλαίων σε περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η Κύπρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος υπηρεσιών της UPS στην Κύπρο από την 1η Ιουλίου 2018 και συνεχίζει δυναμικά, έχοντας πάντοτε ως κύριο άξονα τη διευκόλυνση και άμεση ανταπόκριση σε όλους τους πελάτες της UPS.

Scroll to Top