gap group logo
Country

Select Country

Cyprus

United Kingdom

Israel

Belgium

Luxembourg

Netherlands

Or visit our 
Global Homepage

Cyprus
We add value to your business.
20 Strovolos Ave. 2011,
Nicosia, Cyprus
T: +357 22 710 000

Η GAP VASSILOPOULOS ανέλαβε τη μεταφορά και Logistics των ψυγείων για τα εμβόλια

Η GAP VASSILOPOULOS ανέλαβε το Project της διαμεταφοράς και Logistics των ψυγείων για τα εμβόλια της Pfizer.

Όπως μας ανέφερε ο κύριος Πέτρος Βασιλόπουλος, η εταιρεία GAP VASSILOPOULOS λειτούργησε σαν ένας συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα προς την προσπάθεια της δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, η GAP VASSILOPOULOS ανέλαβε την ευθύνη της διαμεταφοράς και Logistics από το εξωτερικό όσο αφορά τα ειδικά ψυγεία, με δυνατότητα θερμοκρασίας πλην εβδομήντα βαθμούς και που θα χρησιμοποιηθούν για τα εμβόλια της Pfizer.

“Εργαστήκαμε όλοι συλλογικά και με αίσθημα ευθύνης παραδώσαμε στο σωστό χρόνο και με ασφάλεια τα ειδικά ψυγεία, βάζοντας το μικρό μας λιθαράκι Logistics”, πρόσθεσε ο κύριος Πέτρος Βασιλόπουλος.

Σε αυτή την διαδικασία όπως και σε κάθε περίσταση που αφορά την συνολική κοινωνική ευθύνη, επιβάλλεται όπως δηλώνουμε όλοι παρόν. 

Όπως είπε, “κάθε κομμάτι του κοινωνικού ιστού μετατρέπεται σε απλό στρατιώτη για να συνεισφέρει από την δική του θέση. 

Το συγκεκριμένο Project αποτελεί ένα κρίκο στην αλυσίδα προς την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.  Η σκυτάλη παραδίνεται στον επόμενο κρίκο για την επίτευξη του επόμενου συλλογικού στόχου”. 

“Ευχαριστούμε το προσωπικό της εταιρίας και όλα τα άτομα/ φορείς που συνέδραμαν στην επίτευξη της διαμεταφοράς και των Logistics μέχρι την τελική παράδοση με ασφάλεια”, κατέληξε ο κ. Βασιλόπουλος.

Source: Reporter.com.cy

Scroll to Top