gap group logo
Country

Select Country

Cyprus

United Kingdom

Israel

Belgium

Luxembourg

Netherlands

Or visit our 
Global Homepage

Cyprus
We add value to your business.
20 Strovolos Ave. 2011,
Nicosia, Cyprus
T: +357 22 710 000

Άντρη Βαρνάβα: Οι υπηρεσίες και τα οφέλη της UPS

Μέλος της οικογένειας του Ομίλου G.A.P Vassilopoulos αποτελεί εδώ και τέσσερα χρόνια η UPS, ένα όνομα κολοσσός στον τομέα των ταχυμεταφορών παγκοσμίως. Τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και τα οφέλη των πελατών που την επιλέγουν, αναλύει στην κάμερα του InBusiness TV η General Manager της UPS, Άντρη Βαρνάβα.

Ήδη, από τον Νοέμβριο του 2021, οι μεταφορές των πακέτων των πελατών της UPS πραγματοποιούνται με αεροπλάνο UPS, BROWN TAIL, Boeing 757. M’ αυτό τον τρόπο τα πακέτα παραδίδονται εντός 24 ωρών στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις και στη Νέα Υόρκη, ενώ χρειάζονται μόλις 48 με 72 ώρες για την παράδοσή τους σ’ όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι πελάτες που επιλέγουν την UPS και συνεπώς την G.A.P Vassilopoulos, επιλέγουν ταχύτητα, σιγουριά, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και ευελιξία για τις παραδόσεις τους. Στοιχεία τα οποία απορρέουν από ένα εκτεταμένο και αποδοτικό δίκτυο, λειτουργικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και ένα τεράστιο στόλο οχημάτων. 

Συνεπώς, κάθε πελάτης της UPS έχει στη διάθεσή του διεθνείς υπηρεσίες ταχυμεταφορών, υπηρεσία παράδοσης/παραλαβής στην πόρτα του, δωρεάν εγκατάσταση λογισμικού UPS, αποτελεσματική και γρήγορη υπηρεσία εκτελώνισης, καθώς και ένα εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού πακέτων σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε εδώ το βίντεο με όσα αναφέρει στην κάμερα του InBusiness TV η Άντρη Βαρνάβα.

Scroll to Top