Γιώργος Φλούρος: Στο δυναμικό του Ομίλου GAP Vassilopoulos

07 Nov. 2017

Στο δυναμικό του Ομίλου GAP Vassilopoulos εντάχθηκε από τις αρχές Οκτωβρίου ο Γιώργος Φλούρος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της GAP Vassilopoulos Card Services Cyprus and Overseas.

George Flouros
Share this article:
Rate this article:
Category:

Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της G.A.P. Vassilopoulos Card Services Cyprus and Overseas.

Η GAP Vassilopoulos Card Services Cyprus and Overseas, δημιουργήθηκε για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών είτε αυτές γίνονται με credit , debit cards, mobile η από το διαδίκτυο.

Για τον σκοπό αυτό η GAP Vassilopoulos Card Services υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την ελβετική εταιρεία SIX Payment Services. Η SIX Payment Services ανήκει σε 130 τραπεζικούς οργανισμούς της Ελβετίας και εξυπηρετεί ένα τεράστιο πελατολόγιο όχι μόνο στην Ελβετία αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.


Σε ό,τι αφορά τα καθήκοντα του ο κ. Φλούρος δήλωσε στο InBusinessNews πως ο τομέας των ηλεκτρονικών συναλλαγών βρίσκεται στο επίκεντρο του εμπορίου και ο αριθμός καταναλωτών που χρησιμοποιούν κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα για τις συναλλαγές του αυξάνεται δραματικά. 

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εταιρεία μας σε συνεργασία με την SIX Payment Services θα προσφέρει διαφοροποιημένες υπηρεσίες τόσο στον καταναλωτή όσο και στις επιχειρήσεις.

Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε μέσω της συνεργασίας μας με την SIX Payment Services, την GAP Vassilopoulos Card Services ως τον κύριο παροχέα ηλεκτρονικών πληρωμών στην Κύπρο και Ευρώπη όπου έχουμε ήδη δυνατή παρουσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Φλούρος διατέλεσε για 29 χρόνια ανώτερο διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία NCR και είχε την ευθύνη για Ινδία, Μέση Ανατολή και Αφρική. 

Έχει αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες στον χρηματοπιστωτικό τομέα και ειδικά στο θέμα των ηλεκτρονικών συναλλαγών καθώς και του λιανικού εμπορίου.

 

 
  20 Strovolos Ave. 2011, 
  Nicosia, Cyprus

 

 
   +357 22710000
 

 
  info@gapgroup.com
 

 
   +357 22514081
 

Follow us: