ΚΕΒΕ Business Leader Awards 2019

11 Oct. 2019

GAP Vassilopoulos Group
Rate this article:
Category:

Στον Executive Chairman και Executive Directors του Ομίλου G.A.P. VASSILOPOULOS, Γιώργο Βασιλόπουλο, Άρη Βασιλόπουλο και Πέτρο Βασιλόπουλο απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Υπηρεσίες στα 6α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Ο Γιώργος Βασιλόπουλος είναι Ιδρυτής, κύριος μέτοχος και εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos, μιας κοινοπραξίας 40 επιχειρηματικών μονάδων που απασχολεί 1.500 άτομα στην Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και το Ισραήλ. Οι εταιρείες του Oμίλου δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς της αγοράς, έχοντας μεγάλη συμβολή στην πρόοδο της ίδιας της οικονομίας του τόπου μας.

Εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων Λευκωσίας και διετέλεσε μέλος του συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.
 
Ο Άρης Βασιλόπουλος είναι fellow of The Institute Of Chartered Shipbrokers. Στο πλαίσιο των σπουδών του στο Λονδίνο εργαζόταν στην Troodos Shipping and Trading του Ομίλου Λουκά Χατζηιωάννου και ήταν από τους πρώτους με σπουδές στον τομέα της ναυτιλίας στην Κύπρο.

Είναι ιδρυτής και εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos, που αποτελείται από 40 επιχειρηματικές μονάδες και εργοδοτεί πέραν των 1.500 υπαλλήλων σε Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και Ισραήλ.

Παράλληλα με τα εκτελεστικά του καθήκοντα στον όμιλο ασχολήθηκε και με τα διοικητικά του σωματείου ΑΠΟΕΛ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, πρόεδρος της Ακαδημίας και του Σωματείου ΑΠΟΕΛ. Επίσης, υπηρέτησε τον αθλητισμό ως γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ως μέλος της επιτροπής του ΚΟΑ κατά της βίας.

Ο Πέτρος Βασιλόπουλος είναι κάτοχος διδακτορικού logistics, fellow of the Chartered Institute of Logistics και fellow chartered shipbroker με μεταπτυχιακά στη διοίκηση και διεύθυνση λιμένων, καθώς και στη διοίκηση επιχειρήσεων στα ναυτιλιακά και τα logistics από τα London Guildhall University, Plymouth University και Cardiff University. Ήταν από τους πρωτεργάτες στην Κύπρο, που άναψαν την πρώτη σπίθα κι έφεραν τη γνώση και τη δυναμική στα logistics ως επίσης και την ανάπτυξη του μοντέλου Third Party Logistics (3PL).

Διδάσκει αρχικά logistics and supply chain management στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τα τελευταία οκτώ χρόνια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ως ειδικός επιστήμονας. Είναι κύριος μέτοχος και director της G.A.P. Vassilopoulos Public, με τομέα ευθύνης, μεταξύ άλλων, τις υπηρεσίες logistics του ομίλου - distribution logistics -, warehousing logistics, τα Akis Express και τα operation UPS.

 

 
  20 Strovolos Ave. 2011, 
  Nicosia, Cyprus

 

 
   +357 22710000
 

 
  info@gapgroup.com
 

 
   +357 22514081
 

Follow us: